WEBDESIGN OP MAAT

DigiBert maakt websites die bij de stijl en de situatie van jouw bedrijf past. Van betaalbare starterswebsite tot volledige maatwerk online rebranding. Het belangrijkste doel is dat de website het beoogde resultaat levert binnen het begrootte budget.

WORDPRESS CMS

Bij DigiBert werken we met het meest gebruikte Content Management System ter wereld, WordPress. Hierdoor kun je als klant vrij eenvoudig zelf content zoals teksten en afbeeldingen toevoegen aan de website. 

Wordpress webdesign Breda
Elementor website kit

ELEMENTOR PAGEBUILDER

Met de pagebuilder van Elementor voor WordPress is visueel bijna alles mogelijk. Zo kunnen we een website ontwerpen gebaseerd op één van de duizenden beschikbare templates, of gaan voor volledig maatwerk. 

LAAT JE WEBSITE MET JE BEDRIJF MEE GROEIEN

De groei van een bedrijf gaat hand in hand met de groei van de bedrijfswebsite. Door de website te blijven ontwikkelen groeit de online uitstraling, maar vooral ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, wat resulteert in een grotere klantenkring. Om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen maken we altijd een groeistrategie op maat. Zo kan een starter alles op eigen tempo bepalen en passen we de strategie flexibel aan. Waar jij werkt aan de groei van jouw bedrijf kan DigiBert werken aan de groei van je online identiteit. Met een groei abonnement kunnen we een tegen een aantrekkelijke vaste prijs werken aan verschillende aspecten van jouw online identiteit. Zo kunnen we flexibel wisselen tussen onderhoud, SEO, SEA en sociale media werkzaamheden om alle aspecten van de online identiteit te laten groeien.

DigiBert jouw IT professional

WEBSITE OF WEBSHOP NODIG?

Vul het contactformulier in of bel / mail ons om een afspraak te maken.