IT OPLOSSINGEN

DigiBert is ontstaan uit een passie voor IT. Het ene moment zijn wij bezig met een grootschalig Microsoft cloud systeem, en het andere moment helpen we een starter met de keuze voor een zakelijke laptop. Waar een ander problemen ziet, ziet DigiBert een IT oplossing. En aangezien er regelmatig onbekende IT problemen voorkomen waar nog geen kant en klare oplossing voor bestaat, werken we meestal met een no-cure-no-pay principe: komen wij niet met een oplossing, dan kost het de klant niets.

IT oplossingen voor standerde ondernemers

SOFTWARE

De meeste bedrijven werken al met een Microsoft 365 pakket. Echter zien veel ondernemers niet dat deze pakketten veel meer software bevatten dan dat zij gebruiken. Buiten de welbekende professionele mailomgeving, office programma’s en OneDrive bevatten de meeste pakketten een waslijst aan handige software die ongebruikt blijft. Zeker met de redelijk nieuwe toevoeging van Power Automate is er verrassend veel mogelijk.

HARDWARE

Een fijne werkplek wordt regelmatig onderschat, maar met de juiste hardware kan er veel tijd worden bespaard. Voorkom frustrerend veel tijd achter je computer door je werkplek goed te onderhouden en te vernieuwen indien nodig. Denk hierbij ook aan stabiel internet met een goede router of wifi-versterkers. IT oplossingen kunnen soms vrij voor de hand liggen en met een paar nieuwe componenten al een groot verschil maken.

DigiBert jouw IT professional

Kan jouw bedrijf een betere IT omgeving beruiken?

Vul het contactformulier in of bel / mail ons om een afspraak te maken.